Over Profource

Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien we mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor zij onze opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op gebieden als Finance & Control, Oracle Applications en andere ERP-systemen vinden bij ons dan ook de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van Finance en ICT, blijft hun carrière gegarandeerd in beweging.

Met ruim 250 medewerkers ondersteunt Profource bedrijven en instellingen bij het optimaliseren van hun administratieve processen. We doen dat op basis van detachering of outsourcing, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Profource is ontstaan in 2013 uit de fusie van Fit 4 Finance (opgericht in 2002), Oracle Competence Center (2007) en SAAS/Cloud dienstverlener SmartApps (2009) en is uitgegroeid tot één van de grootste Oracle Applications dienstverleners van Europa. Wij hebben opdrachtgevers gevestigd over het hele land, maar voornamelijk gefocust op de randstand. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Wil je meer weten over Profource? Neem contact met ons op en wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Ben je benieuwd naar de beschikbare vacatures check dan onze vacaturepagina

Years Of Experience
0
Samenwerkingen
0
Medewerkers
0