Over de HvA

De Hogeschool van Amsterdam heeft 25 studieverenigingen van allemaal verschillende opleidingen. Van maatschappij en recht tot communicatie en bedrijfskunde. Studieverenigingen organiseren jaarlijks tientallen evenementen. Elke jaar bundelen we de krachten samen en organiseren we grootse evenementen zoals het kerstgala of eindfeest waar meer dan honderden studenten op af komen om samen van het leven te genieten.

Binnen de opleiding Bedrijfskunde worden verschillende vakken gevold. Vakken die je in het eerst en tweede jaar krijgt zijn Informatiemanagement, Gedrag in Organisaties, Professionele Ontwikkeling en Finance en Accounting. De studenten worden hier opgeleid om na de studie adviezen te kunnen geven binnen verschillende branches.  De opleiding is lekker breed en zorgt ervoor dat je van bijna alle branches informatie weet waardoor adviezen geven een eitje wordt!

We wensen alle studenten heel veel succes in de studententijd en hopen dat iedereen er een mooie tijd van maakt!

Studieverenigingen aan de HvA
0 +