Stage, bijbaan of starters job regelen via Fiks

Een stage is voor veel studenten één van de meest leerzame onderdelen van hun opleiding, maar het vinden van een geschikte plek kan nog best lastig zijn. Ondanks dat er wel wat opties zijn om een stage online te vinden, vonden ze deze bij Fiks ontoereikend. Veel vacaturebanken en jobboards zijn meer gefocust op banen en de stage websites van deze wereld zijn nogal outdated. Dus besloten ze het bij Fiks zelf te doen, maar dan beter.

 

Fiks helpt jaarlijks duizenden hbo en wo studenten bij het vinden van een stage, waarbij ontzettend veel van de HvA komen. Door middel van een persoonlijke touch en net dat extra stukje aandacht onderscheiden ze zichzelf. Fiks helpt studenten persoonlijk in hun quest naar de tofste stage. En het beste? Fiks’ service is helemaal gratis voor studenten. Niels, Co-founder Fiks, legt in deze blog uit hoe het werkt!

Hoe werkt Fiks.nl?

Fiks is een online platform dat op twee manieren actief bijdraagt aan het ondersteunen van studenten in hun stage zoektocht. Om te beginnen hebben we een vacaturebank of jobboard waarop we honderden stages aanbieden die momenteel live zijn. Bij Fiks daarom geen gedoe met verouderde stages die niet meer actueel zijn. Het platform wordt dagelijks geüpdatet. Wel zo fijn. Het doorspitten van oude vacatures is immers zonde van iedereens tijd, toch?

 

Naast het ruime aanbod stages online, bieden we nog een extra service om studenten net wat meer te bieden. Fiks WhatsApp Service is een vrijblijvende dienst waar je je als student voor aan kan melden. Via WhatsApp chat je live met een Fiks medewerker en geef je je stage voorkeuren aan. Vervolgens krijg je direct een aantal stages doorgestuurd die passen bij jouw voorkeuren en je persoonlijk profiel. Geen chatbot, maar gewoon een human service waardoor jij als student de beste ervaring ontvangt. Zie het als een vriend(in) van je die al eens stage gelopen heeft en je via WhatsApp probeert te helpen bij het vinden van je perfecte stage.

 

Bovendien voorzien we studenten regelmatig van updates als er nieuwe stages online staan waarvan we denken een match te hebben. Op deze manier houden we je up-to-date van de vetste stages zonder dat jij uren hoeft te besteden aan het doorspitten van eindeloze vacatures. Erg handig!

 

Op zoek naar een stage in Amsterdam?

Nice! Fiks heeft namelijk een erg groot aanbod van stages in Amsterdam. Hier zitten immers de grootste bedrijven en wonen de meeste studenten. Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij een internationaal gerenommeerd bedrijf? Of toch meer geïnteresseerd in een super leerzame stage bij een hippe start-up of scale-up? Geen probleem. Op Fiks vind je een ruim aanbod van gave meewerkstages, afstudeerstages en onderzoeksstages.

 

Heb je een stageplek gevonden die je aanspreekt? Chill! Je kan dan eenvoudig solliciteren met je cv en een motivatiebrief via de sollicitatiebutton op de stage pagina. Vervolgens kan je lekker met de beentjes omhoog en wacht je de reactie af van het bedrijf. Binnen een week geen nog geen reactie ontvangen? Geen probleem. Gebruik de reminder button in je Fiks account en alles komt goed!

 

Bijbanen en startersfuncties via Fiks

Sinds kort bieden we ook bijbanen en startersfuncties aan via Fiks. Perfect als jij tijdens je studie je cv wilt verbeteren of klaar bent met part-time jobs in de horeca. Bij een bijbaan via Fiks word je goed betaald en doe je al de nodige ervaring op in het bedrijfsleven. Ook voor startersfuncties ben je bij Fiks aan het juiste adres en kun je je gratis aanmelden voor onze WhatsApp Service om op de hoogte gehouden te worden van interessante vacatures.

 

Fiks je stage, bijbaan of startersfunctie!

Een stage kan leuk, vernieuwend en uitdagend zijn. Daarnaast is het de perfecte mogelijkheid om in je studententijd relevante werkervaring op te doen, een professioneel netwerk op te bouwen en werk je tegelijkertijd aan je softskills. Je cv krijgt bovendien een flinke boost. Kortom, stage lopen is een enorme toevoeging voor elke student die aan de start staat van zijn of haar professionele carrière. Als kers op de taart helpen we nu ook met bijbanen en startersfuncties. Meld je gratis aan voor Fiks en ik hoop je snel te helpen bij het vinden van een chille vacature die bij je past!