Matthijs de Wildt

Secretaris

Leeftijd: 22 jaar
Studie: Bedrijfskunde jaar 2

Over mij
Dit is mijn eerste jaar in het bestuur en als secretaris van SV Nostro ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de sponsoren en zorg ik dat taken goed gepland zijn en kijk waar hulp nodig is. Hiernaast wil ik zorgen dat een bestuurswissel makkelijker wordt in de toekomst. Door informatiestromen en dergelijke te centraliseren zal het bestuur in de toekomst efficiënter te werk kunnen gaan. Ik hou er graag van om festivals te bezoeken en om gezellig met vrienden een terrasje te pakken.

Vragen?
Wil je weten hoe het is om secretaris te zijn of heb je vragen over de studievereniging schroom dan niet om contact met mij op te nemen via het e-mailadres: secretaris@svnostro.nl

Binnenkort

Geen evenementen gevonden!
Copyright 2020 - Studievereniging Nostro Amsterdam