De Mensen Achter Nostro.

Nostro bestaat uit vijf bestuursleden en een aantal commissies.

Jesse Spaan is de voorzitter, Alex Thijsen is de vice-voorzitter, Wessel Vergeer is de secretaris, Beau van Paridon is de penningmeester en Rijk Houtman is de commissaris intern. Verder hebben wij nog een aantal commissies, namelijk de activiteiten/borrelcommissie, acquisitiecommissie, de studieondersteunende commissie en de promotiecommissie.

Wil jij je graag inzetten voor Nostro of werkervaring opdoen, bijvoorbeeld in een commissie? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@svnostro.nl.

Van links naar rechts: Rijk Houtman, Alex Thijsen, Jesse Spaan, Beau van Paridon en Wessel Vergeer.

Vorige besturen

Studievereniging Nostro is in 2015 gestart en heeft in de afgelopen schooljaren de volgende bestuursleden gehad:

Schooljaar 2017 – 2018:

• Julius Rijper
  • Bas Leunissen
  • Bas Heilig
  • Didi Lange
  • Rick Duthler

Schooljaar 2016 – 2017:

• Lina Penninkhof
  • Fiere Bonnerman
  • Sander Maarssen