Updates Coronavirus SV Nostro

Alle fysieke evenementen van de studievereniging zijn vanaf 13 maart afgelast. Dit betekent dat alle fysieke evenementen helaas niet kunnen doorgaan tot tenminste 1 september 2020. De introweek wordt anders vormgegeven om te zorgen dat alle eerste jaars bedrijfskunde studenten elkaar alsnog goed leren kennen voordat de studie begint.

SV Nostro organiseert in tijden van het coronavirus nog steeds diverse evenementen zoals tentamen trainingen, borrels, een pubquiz en gamenights. We maken er samen een zo mooi en leuk jaar van ondanks dat we niet in grote groepen mogen samenkomen.

Vanaf 15 juni worden de regels weer versoepeld en mogen ook weer kleine groepen bij elkaar komen, dit betekent helaas niet dat wij fysieke evenementen mogen opzetten. Voor updates over evenementen houdt onze website, Instagram en Facebook in de gaten.

Voor de maatregelen die de HvA neemt en waar SV Nostro zich aan dient te houden zijn de richtlijnen van het RIVM, het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de GGD leidend.

Heb je vragen over bepaalde zaken schroom niet en mail ons naar: info@svnostro.nl

Geen evenementen gevonden!