Bespaar geld met Knaek.

Je kunt onbeperkt geld besparen met de studentenkortingsapp op meer dan 1.000 locaties en online met Knaek!

Het enige wat je hoeft te doen is tijdens een event je Knaek pasje opvragen bij het bestuur. Hiermee kun je de Knaek app downloaden en vervolgens gebruik maken van alle kortingen. Niet alleen in Amsterdam, maar in héél Nederland!

Over Profource

Profource is een consultancy bureau met ruim 250 medewerkers. Profource ondersteunt bedrijven en instellingen bij het optimaliseren van hun administratieve processen. Dat doen ze op basis van detachering of outsourcing, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Bij Profource werken hoogopgeleide professionals met een up-to-date kennisniveau.

Profource is altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces ziet Profource kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien ze mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor de consultants de opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op gebieden als Finance & Control, Oracle Applications en andere ERP-systemen zijn bij Profource de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van finance en ICT, blijft hun carrière gegarandeerd in beweging.

Denk jij dat Profource de geschikte plek is voor je of twijfel je nog neem dan hier contact op met Profource om in gesprek te gaan over de mogelijkheden binnen het bedrijf.

0
Years Of Experience
0
Certificaten en keurmerken
0
Verschillende functies
0
Medewerkers

Binnenkort

– 21 april (vanaf 17:00) | DoMiBo X SV NOSTRO borrel 

– 12 mei (18:00 tot 19:00) | Aloha Bowling

– 15 mei (13:00 tot 23:00) | Festival aan de Amstel

– 08 t/m 16 juli | Surfkamp ‘Conquer the Sea’

Lijkt het je gezellig om aanwezig te zijn tijdens onze evenmenten? Check dan onze insta om je in te schrijven! 

Copyright 2020 - Studievereniging Nostro Amsterdam